BILDBOMB

Har nästan aldrig tid för datorn o den tiden man får hinner man inte mycket. blir kanske många men korta stunder.Men nu passar jag på o ladda upp massa bilder. blir bildbomber i mellan åt eftersom ja inte hinner ibland så kommer allt samtidigt.
Häromdagen byte vi kläder i teos garderob. Eller snarare va de jag som gjorde de. teo tittade på o janne va i skolan. bort med alla 68 o in med alla 74 kläder. ganska stora fortfarande men 68 börjar o är lite korta runt halden o i armar. sen när man ska knäppa mellanbenen så är de ganska taight. detta är då inte alla 68 kläder. lite ligger kvar i garderoben. lite ligger i tvättstugan för att tvättas o lite hänger i tvättstugan för o torka.


Teo provar sina vinterkängor som han fått efter kusinerna.

Janne va i linköping igår så då svängde han förbi skopunkten ok om hem med dessa skor till teo =)

Undra vems som varit i mitt kök o lekt? kan det vara teo tro? 

Igår var tdet fiskpinnar och potatismos till middag. teo tyckte det va gott. kladda va nog roligast ;) vart ett bad efter maten. Insåg att ja skulle bli tvungen att skura golvet så kunde lika gärna dammsuga innan. så hade man de gjort sen. dammsugaren är han helt tokig i. sitter han i gå stolen följer han efter o ska ha dammsugarslangen. blir ilsken som ett bii när man stänger av den. sen var tde skurning av golv. men då tyckte teo inte de va roligt längre. så skurade golvet med teo på höften. men de gick det me. skura med bara en hand.


linköping idag. janne byte stereon han köpte i går som inte fungerade. sen när vi kom hem fungerade inte den han byte heller. så blir linköping imorgon igen. Undertiden janne fixade  stereon gick vi ett varv på ikanohuset. handlade lite byxor och bodysar till teo i 74. insåg när ja höll på med kläderna att han bara hade 4 bodys i 74. så lite shopping var tde idag oxå. kollade efter strumpor med halk under. men hittade inga. på hm hade dem bara från storlek 23 o teo har 19-21. kollade på cubus oxå men dem hade bara halkstrumpor till flickor. Men systeryster åkte till ullared gekås idag så ringde henne för 30 min sen så hon skulle kolla imorgon om dem hade strumpor till teo där. Annars får ja leta vidare.

va ute en sväng efter vi kom hem från linköping. För ca 5 veckor sen va teo ute o promenerade i gåstolen men hade inte kameran me då. men idag vart de lite kort.

teo säger pappa sen ett bra tag tillbaka. har nu lärt sig säga mamma oxå ;)
Han har oxå kommit på att ligga still när man byter blöja är absolut inte kul. Vi bråkar varje blöjbyte nu för tiden. ska INTE liggas till. när vi hämtade 6 månaderspaketet på lindex fick man med up and goblöjer. tyckte då att de kändes för tidigt med såna på teo men dem är superbra har ja kommit fram till. speciellt nu när j´han inte vill ligga still. o klä på sig ska vi inte prata om. Gillar de INTE. blir lika arg varje gång. Nu kryper han fortare än förut. nu kryper han ordentligt. så nu går de undan. ställer sig upp mot saker. satt i jannes knä förut o ställde sig upp flera gånger så han stod själv. de va inga långa stunder men han stod ;)
tittar man på jannes bvc kort sen han va liten o gemför med teos så ligger dem nästan lika i utvecklingen. ja vet att man inte ska jämföra men lite roligt o kolal hur han ligger mot när vi va små. janne satt utan stöd när han va 7 månader o de gjorde teo när han va 6 månader.
janne gick utan stöd när han va 9 ½ månad så ska bli roligt o se om han blir tidig oxå. tror mamma pratade om att ja oxå va tidigt på att gå utan stöd.


inte ett skit på tv idag. så det blir nog tidigt i säng. ska nog sätta mig i soffan o kolla på csi på  kanal 9.
Måndag - torsdag kl 20:00 på kanal 9

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej jodå det gick bra.. Tyvärr så hade vi inte samma barnmorska.. Så hon vägrade berätta..

Annika som vi hade första gången som lovade oss var sjuk idag så det fick bli en annan jävla kärring.. Så vägrade säga vad det var på kön på barnet.. Men huvudsaken att barnet mår bra och växer bra ..

men det kommer nog bli att boka tid hos privat läkare i Lkpg... För vi vill verkligen veta..

Ha det bra!

2009-10-01 @ 22:59:21
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/
Postat av: Annika

hej! trillade in här av en slump...men var bara tvungen att kommentera, din son är sååååå lik en av mina bekantas. kolla själv: http://foreverlove.blogg.se/2009/september/vardering-av-lgh.html#comment



Sånt är lite små häftigt! =D (Nu är det säkert bara jag som tycker de är lika men ändå..hihi)

2009-10-09 @ 22:20:14
URL: http://wilanand.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0