fredagen lider mot sitt slut

imorgon är de lördag. janne ska hjälpa till o tapetsera i grannhuset. teo o ja ska tvätta lite o sen blir de kanske upp till mamma en sväng.
när teo vaknade i morse vid 6.20 va de bara att gå upp. ville INTE ligga mammas säng. så bädda ner oss på golvet i vardagsrummet o lekte med alla leksaker. runt 8  vände ja på mig 2 sek. under den tiden hittade teo en napp på golvet o bodyn som han hade på sig i går som ja inte hunnit ta bort till tvättstugan, den tog han som snuttis o somnade bland alla leksaker. tänkte hämta kameran men orkade inte o sen ville ja ha ner han i sin säng så han kunde sova där. sov till 9.20 så mamma fick oxå sova lite ;) sen vart de frukost, påklädning o upp till mamma. där ja bjöd på cous cous sallad. vid 3 var tde till motala .teo fick stanna hos mormor. lämna in ett par skor för klackning. kollade lite kläder men hittade inget. hittade en overoll till teo. trodde 74 skulle räcka i vinter men insåg att i dec/jan kommer vi bli tvungna att ha en 80. så hem med en overall kom vi iallafall. och lite mat.

nu har teo somnat, ja har duschat så nu ska ja kolal runt på nätet lite o sen bädda ner mig i sängen ;)

HANNA: nu tar (försöker iallafall) vi nya tag o hoppas på babysången på måndag. kommer berätta snart va de hemliga är men de kommer dröja lite till ;)
bloggen är iallafall skitsnygg. vill oxå ha massa färg o bilder på teo på min.

på återseende

Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Tack! Hihi! Ja, hon härmar honom med ALLT nu =P

2009-10-16 @ 21:52:17
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Andreas

Jo då =) men frågan är ju om hon skulle hinna om det skulle bli akut. =/ Men vem gör det?

Mvh/ Andreas

2009-10-16 @ 23:01:59
URL: http://alicespappa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0