lovat inlägg sen i fredags

men känner att ja inte riktigt hinner med bloggen. vart så mycket.

sen har jag fått blogg torka...va ska ja skriva om?

ifredags kom nellie o nova till oss. vart lite mat o lek. teo va lite avvaktande mot kusinerna men efter lite mat vart de full rulle på honom oxå. efter mat var tde tv tittande o sen sängen för barnen och för oss.

lördag: upp med tuppen och full rulle ;)
vid 9 tiden va alla vakna o frukosten plockades fram på bordet. jag som är JÄTTEDÅLIG på o äta frukost åt massor för en gång skull ;)
hade bestämt och lovat nellie en dag ute i lekparken. men va vad de för väder när vi vaknade?
tråkväder....regn=(
så vi byggde koja i vardagsrummet. sen plockade vi på alla barn kläder o begav oss mot affären för lite lördagsgodig och mathandling. sen vart de lek i vardagsrummet. lunch,sovning för nova, lunch för teo som somnade på väg till affären och vaknade när dem andra ätit o de va dax för nova att sova. sen vart de mera lek hela eftermiddagen/kvällen.
mamma,lars,kim,frida, fridas pappa, janne, ja ,teo, nova och nellie åt kyckling ris och currysås vid 5. sen var tde slapp i soffan.
tog mig en rom och cola och kollade på rally brudar. var tlite besviken på den. bra var de men trodde den skulle va bättre än den va. men så är de när man hör alla andra prata om en film o man får höga förväntningar på en film.

Söndag: teo sov till 7.15 fast då va den igentligen 6. han somnade redan klockan 7 kvällen innan så bra sov han den natten. efter frukost, duch, på klädning begav vi oss till mamma. åt lite lunch o sen packa vi in oss i lillebrors lilla bil. 3 barnstolar o packning men de funkade. lämnade barnen hos syster o där vart de sen mat. teo somnade i bilen o vi va hemma  halv 8. flyttade över honom till sängen o han sov till 7 dagen efter. trodde ja inte men han hade haft fullt upp hela helgen med lek. sen var tde soffan en liten stund o sen sängen.

Måndag: i går var tde först föräldraträff. sen bvc. sen drog vi mot linköping för handling. så nu har vi mat för 1 månad framåt.

idag for vi till mamma när vi vaknade. har inte gjort mycket utan bara tagit de lugnt. teo vaknade precis så nu ska ja fixa honom sen beger vi oss hemåt o förbereder maten tills janne komemr hem.

på återseende.

Kommentarer
Postat av: stine - pokerfru & mamma till Wiggo

jaadå det kommer du få se :)

2009-10-27 @ 20:42:52
URL: http://pokerfrugan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0