söndag och sista dagen på helgen :(

MÅSTE HELGERNA GÅ SÅ FORT :(
redan söndag o i morgon börjar en ny vecka med nya äventyr. i morgon blir de babysång. sen blir de jobbet en sväng. måste fylla i nya papper om mammaledigheten. den sista omgången innan den är slut och man blir arbetslös :(
idag vart de ingen direkt sovmorgon. teo bestämde sig för o kliva upp tidigt. somnade sen i våran säng o janne flyttade över honom till sin säng. sen fick ja massage ;) men ack så trött ja vart efter. så småslumrade till o från. sen va de bara o kliva upp. vart duschen o sen frukost. janne o teo har lekt lite i vardgasrummet innan teo bestämde sig för o sova en sväng. ja har fixat med traderapaket som ska skickas iväg.
nu ska janne strax över till grannen o tapetsera lite. teo o ja drar till mamma/mormor o tar en sväng i trädgården o kollar på mormor när hon planterar om blommor. kameran kanske följer med ut. åter stå o se.

så återkommer senare under dagen/kvällen med bilder.

på återseende ;)

Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Hej! Nej, alltså våran ål är jättemini, och jag vet inte alls va det är för sort...Men den kan säkert ha smitit ut där. Men då skulle den ju ändå va kvar i själva akvariet, för allt är inbyggt liksom...men nej, vi hittade den inte när vi städade som sagt..Får väl se om den dyker upp. ;)

2009-10-18 @ 17:13:34
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0