snorigt

nu börjar ja oxå bli sjuker. snoret rinner, tjock och ont i halsen, hostar. ska strax bädda ner mig i soffan. titta på ensam mamma söker. sen blir de kväller. teo sover i sitt rum i natt, spännande o se hur de går. vet ju att de kommer gå jättebra...se om han vaknar i natt eller i morgonbitti.

sitter just nu med en kopp varmt honungsvatten o hoppas de ska ge med sig.
idag har de inte hänt mycket annars. vi va över till grannhuset i morse o kolla hur de går för dem. dem håller på o slippar o har sig. ska bli tapetsering snart. sen har teo o ja mest busat lite o slappat på soffan. vart en sväng bort till jannes föräldrar. kom hem med ett brödskrin så nu vart de fint på köksbänken =)
fått in en byrå i tvättstugan oxå. så alla blöjor o grejer som hör till teo hamnade där i. slippa ha allt ligga på hyllan över diskbänken där inne. massa möbler hamnade i teos rum för 1 vecka sen för vi hade ingen annan plats o göra av dem. men igår försvann dem. så nu kunde vi ställa in teos säng där. de har vi pysslat me idag oxå. på tal om teo så kryper han mer nu. hela tiden. fort går de nu känner ja. hinner inte riktigt me. börjat ställa sig upp mot grejer oxå. igår va han på väg o ställa sig upp mot tv bänken.

skrivit matlista o inköpslista oxå idag. ska bara hitta en dag o åka till affären oxå. visst. ja har alla dagar i veckan på mig när janne är i skolan men ja tycker inte om o köra våran bil o framförallt inte i motala. men kanske skulle försöka ge mig på de? måste j ulära mig o våga köra i stan oxå. ska kolla me mamma senare om hon kanske är ledig någon fm i veckan. hennes bil är bara för go o köra. älskar ziaten =)

fortsätta nu om man ska hinna till 8.

igår va jannes föräldrar förbi o lämnade glass till teo. så ja fick i honom något iallafall. men dem kollade korten vi gjorde på teo för 1 månad sen o dem ville ha ett kort av dem på teo i julklapp. men för de första har ja redan en annan julklapp på G till dem
o för de 2 så kostar ett kort från dem vi tog i studion nästan 500 :-
men får fundera. den ja redan har på G är ju lite roligare.

Kommentarer
Postat av: Sandra

sv; okej, men då är det ju inte lång tid kvar innan det kommer fler ord :)

2009-09-28 @ 08:24:44
URL: http://mitthallonochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0