kväller

redan kväll? vart tog denna dag vägen? inte gjort mycket här hemma idag men tiden har sprungit iväg.

teo o ja va  upp till mamma/mormor en sväng ikväll. den lille vart kvar där så runt 9 tiden hämtar ja honom imorgon då vi ska på öp (öppnaförskolan) imorgon. ÄNTLIGEN en dag då vi har lite inplanerat o göra ;)

skulle behöva ta en tripp till finspång sen när de är klart. upptäckte at tde bara finns 10 blöjor kvar i tvättstugan. lite finns i sovrummet o i skötväskan men hatar när de inte finns grejer hemma. sugen på o ta en sväng på hans o greta o kolla lite oxå.

på fredag blir de ev. linköping när janne kommer hem. han behöver köpa ny snöskyffel (dem 2 han redan köpt denna vinter har han haft sönder) om de nu finns några någonstanns o få tag på.

på tisdag blir de ev. bbg o hälsa på signe.

sugen på en tur till ullared. går en bussresa från Tjällmo den 18 mars som ja ville följa med på. lyckades övertala janne om att få åka o efter att ha fått nummret av hanna o anmäla mig kom ja på att teo börjar inskolas på förskolan den 17 mars. så kollade me janne om han kunde ta den dagen på inskolningen men de gick inte. kollade me mamma om hon kunde ta honom o de kunde hon om hon inte hade jobbat. men så är de. har man barn så får man strunta i vissa saker.
kunde ju kolla me frida elelr erica om dem kunde ta honom men mitt i inskolningen känns dumt oxå.

janne lovade att åka ner en helg istället men ville åka nu :(
jobbigt o köra o hitta parkering. sen hade de blivit billigare me bussresa. sen hade ja fått egentid samtidigt. men så är de.

kryppa ner i sängen o läsa nya top hälsan. janne köpte me den från affären förut till mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0