renoveringstankar

igår prata vi mycket om hur vi ska renovera i huset.
vi har rätt lika planer på hur vi vill at tde ska se ut.
men som vanligt är de pengarna som fatts. men vi eller jag ialalfall hoppas att till sommaren 2011 ska vi kunna börja med stora toaletten. där ska en vägg bort så de blir större där inne, en ny dusch ska in, ett bubbelbadkar, nytt fönster, ny toalett och badrumsskåp, de ska läggas golvvärme o de ska bli nytt på golv o nytt på vägen.
sugen på at tgolvet o vägen ska gå i grå/svart o den iden verkade janne gilla. nu ska vi bara hitta lite pengar så vi kan börja ;)

sen ska köket fixas lite grann. nybänkskiva, nytt kyl och frys. nya fönster. sen prata janne om att han ville byta skåpsluckor oxå. eller fixa til ldem vi har iallafall till bättre. är ju inget fel på dem vi har.
på kontoret ska altandörren bort o ett fönster ska in. i vardagsrummet ska altandörren flyttas till ett av fönstrena. sen nya fönster i dem andra.
itvättstugan ska en ny tvättho in, golvet ska målas o vägen likaså. nya fönster ditt oxå.
i lilla hallen ska en nya ytterdörr in. sen i den lilla hallen vid toaletten kommer förvinna då badrummet ska bli större.
i vårat sovrum ska garderoberna bort för byte till skutgarderober istället. sen nytt fönster.
på utsidan ska de sättas ditt ny mur på visa ställen. 2 altandörrar flyttas eller tas bort så där behövs de lite fix. sen ska en ytterdörr bort ocå så lite fix behövs där.
sen ska de bytas panel o tillläggs isoleras. så vi eller janne har lite o göra framöver ;)
men allt komemr inte ske på en gång. får bli lite då o lite då.
sen måste vi få ditt lister överallt inne i köket runt golvet o i taket. sen är valvet halvklart. byggdes när vi flyttade in o har bott här i 1 ½ år snart.


Kommentarer
Postat av: stine

va roligt att renovera :)

2010-02-23 @ 20:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0