tidig kväll....

...trodde ja. skulle bara kolla igenom datorn o sen lägga mig. men nu fastna janne på lilla dator i köket o ja sitter på kontoret. skulle behöva rensa o fixa iordning här inne men ORKAR inte nu. trött o seg i huvudet.

leter för fullt efter regkläder till teo på tradera. men måste nog till affären o kolla ordentligt e storleken. är inte så lång i benen så storlek 80 passar bra där men måste nästan ha 86 i armarna då han har lång överkropp.

nee,nu blir de sängen tror ja

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jo för nätterna har börjat bli hemska för mig med ... Men idag har jag inte vilat/sovit nån gång under dagen. Så får hoppas att jag får sova något mer inatt än jag gjort hitils. För ska det vara såhär hur ska jag då orka med en förlossning? Den frågan har slagit mig många gånger!

2010-01-22 @ 22:38:27
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/
Postat av: sandra

haha, anna! det lever inte en huligan innuti dej då? ;) men jag tror jag städar innan du kommer! :) har planer på att städa idag men har lite annat och göra med men ska hinna så mycket som möjligt så jag får träffa er snart för jag kan ju inte skämmas över hur det ser hur här hemma när ni kommer (A) men snart så ska ni allt få komma, saknar er! <3

2010-01-23 @ 11:48:50
URL: http://mitthallonochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0