lördag

vart till finspång en sväng på fm idag. handlade lite blöjor och mat. sånt som alltid går åt. lite nya nappar följde med hem oxå. mer tänder på G hos den lille o när han har nappen i munnen bitter han på den eftersom de kliar i munnen. så massa nappar har hamnat i soperna den senaste tiden så de började bli dåligt med sånt hemma. inhandlade grejer för o kunna göra räksmörgåsar ikväll *mums*
så de ska vi bjuda mamma o lars på ikväll.

nyss ätit lite mat o nu är janne o teo ute med morfoar o kör sexhjuling o fixar lite på sidan av huset. de är en höjdare. den lille bara sitter på sexhjulingen o kollar ;)

nu ska ja in på hm:s hemsida o beställa lite mammakläder till mig. blir nog 1 eller 2 plagg till teo oxå. de mesta av hans garderob kommer ja passa på o inhandla lite senare iår när vi planerar en resa till ullared. janne har lovat mig en resa ditt då ja fått förhinder dem 3 senaste gångerna när de gått bussresa ditt ner. så i september ser de ut som de blir resa ditt ner;)
ÄNTLIGEN blir de massa shopping. kolla lite bebisgrejer då oxå. även fast vi inte behöver så mycket. men roligt o kolla ;)


nee, nu facebook.....sen hm =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0