söndag kväll

redan kväll. och vart tog denna helg vägen?

ifredagskväll vet ja inte riktigt va vi gjorde.......jooo. vi va in till frida o kim o åt tacos. teo åt tacos för första gången.
ilördags vart de upp med tuppen o infina sig i motala kl. 10 hos fotografen. de gick väl sådär. teo ville inte riktigt sammarbeta med oss så vi bestämmde oss för o boka om tiden. den lille somnade på väg hem o sov i 2 timmar när vi väl kom hem sen. så han va nog övertrött den lille killen.
på kvällen kom mormor förbi o kolalde på melodifestivalen. blev hemma gjord pizza *mums*

idag var tde då motala kl. 10 igen då vi hade ny tid hos fotografen. MÅNGA bra o fina bilder fick vi på familjen, pappa o teo, mamma och teo o på bara teo. så några tusen fattigare gick vi därifrån idag=)

väl hemkomna från motala begav vi oss mot mc dinalds. där teo fick äta sin första happy meal =)
sen var tde hemmåt. stanna till hos mormor där de vart litelek på gården. vidare hem där de blev promenad med kim, janne , teo o lilla jag då på 5 km.
sen bestämmde vi oss för o åka till teos farmor o farfar på lite fika. så nyss hemkomna där ifrån är vi. har ätit lite middag o grabbarna har hamnat i soffan o kolalr tv. elelr om dem sover? de är ju liiiiiite för tyst i huset föra att dem ska va vakna =)

ska se va dem gör o sen ska ja tappa upp ett bad åt mig =)

de bästa med denna helg: janne fick för sig o köpa badkar i lördags så på em begav han sig mot motala o hem kom han med ett badkar =)

ifredags när vi va hos kim o frida höll teo på o ramla ur matstolen. fick precis tag i fotleden på honom. annars hade han dunkat i golvet med huvudet förre =(
inte nog med det. in på deras kontor o river ner kims högtalare o får den över fingrarna =(
kläm märke på lilla fingarana.

idag när vi va hos mormor ska han kolla va hon gör o får tag i glasformen o slår den på kinden. sen vidare till nästa sida av  köket o kollar. kör ner fingrarna i kims tevatten.

mitt barn är ÖVERALLT =)
men samtidigt är ja glad att han är så framåt o vill utforska världen. han hade lika gärna bara suttit still o inget gjort.

nu tappar min man upp badet så nu ska ja slitta mig =)

kan bli mindre uppdatering i veckan då vi börjar inskolning för teo på förskolan på onsdag.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

[email protected]



Alexandra Olsson

2010-03-15 @ 10:44:05
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/
Postat av: Snart pappa.

Bebisens BF är den 1 Augusti =) men sen vet man ju aldrig, den kan komma tidigt eller senare =) men vi fokuserar på den 1 augusti. lättas så =)

Ny dag på veckan med nya krafter. Något speciellt att göra?

2010-03-15 @ 11:19:54
URL: http://pappatobbe.blogg.se/
Postat av: Snart pappa.

Foglossning är ju tyvärr något man inte kan behandla! Det kan bara bli värre.

2010-03-15 @ 14:19:07
URL: http://pappatobbe.blogg.se/
Postat av: Angelica - tvåbarnsmorsa, och bulle i ugnen <3

det hör till åldern :) mina barn har varit likadana. eller, maja är ju fortfarande i upptäcksåldern, ska på allting, o vara överallt :) de upptäcker hela tiden nya saker, och märker att de kan mer o mer. tyvär är det inte alltid det går så bra, och små olyckor sker så lätt :(



hoppas intskolningen kommer gå bra! :)

2010-03-15 @ 14:36:26
URL: http://quinnys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0