vilken natt

teo vägrade sova en stund på ef. igår. gör han inte de blir han jätte grini  på kvällen. la oss i soffan vid halv 7 o kollade på tv. men skulle inte sova. men trött som bara den va han. somnade strax efter halv 8. men vaknade när pappa janne kom hem.  janne tog teo o satte sig i soffan med honom. han somnade men vaknade när janne la ner honom i sin säng. satt sig i soffan igen o somnade. efter mycket om o men kom ja in i duschen o medans ja står där o nästan är klar komemr de en liten herre o kollar va mamma gör =)
inte sova mer tyckte teo. efter lite fix så bädda vi ner oss i sängen men teo skulle INTE sova. bara sparka på pappa janne så han vart såååå irriterad på teo o då vart teo jätteledsen.
slutade med vid halv 1 när janne va så irriterad att teo ja fick sätta oss i soffan. hade vart bättre om janne flyttat på sig. men i soffan satt vi till efetr halv 3. då den lille somnat in. inte de roligaste o sitta i vardagsrummet själv o lyssna på de jävla akvariet som är dåligt med vatten i som janne aldrig fyller på.
la mig i sängen efter halv 3 o då får man ligga o lyssna på en snarkande janne oxå. somnade tillslut men halv 6 tyckte teo vi skulle gå upp men de tyckte inte mamma. men va gör man inte. janne fick ju sova (som vanligt) 1 tim till tills han klocka ringde.

han slutar halv 3 idag men vi skulle inte räkna med att han skulle va hemma itid. han blir säkert sen ikväll. som vanligt. jätte roligt *not*


tog fram lite kläder från förrådet o provade förut. astråkigt =(
blir på jätte dåligt humör o ledsen när kläderna är för små =(
kläderna jaa hade när ja väntade teo kommer ja knappt i nu. i slutet av grav. kom ja bara i mjukbyxor. men har ju 15 kg kvar från teo så kanske inte är så konstigt.
letar nya byxor men allt är ju så jävla dyrt.

hade värsta illamåendet o ont i magen igår kväll oxå, så de gjorde ju inte saken bättre när teo gnällde o inte ville sova. sparka mig på magen skulle han göra oxå. men han förstår ju inte.

fått en anonym kommentar men svarar inte på den om du inte kan lämna ditt namn.

Kommentarer
Postat av: Angelica

va tråkigt med kläderna :( men det är samma här, jag har envisa kilon som inte vill försvinna...försöker acceptera det nu, får ta tag i det efter att denna är född :)



tycker annars att h&m har bra mamma kläder, till bra priser! storlekarna är bra också, tycker storlekarna är lite större än vad "vanliga" kläderna är annars, så att en annan kommer i dom också ;P

2010-03-05 @ 12:22:13
URL: http://quinnys.blogg.se/
Postat av: Johanna

sparkade dig i magen är det så att det är dax för en liten till? Eftersom du skrev så menade jag :) Grattis i så fall!

2010-03-05 @ 12:47:29
URL: http://joelsmamma.blogg.se/
Postat av: My

Åhh, vad mysigt med en till liten va ? =)

2010-03-05 @ 16:06:38
URL: http://mysenn.blogg.se/
Postat av: Stine - Mamma till Wiggo

oj vilken hektisk natt, vi har haft det ungefär likadant nu när W är förkyld, han sover aldrig bra nu, vaknar av minsta lilla, är grinig och dödstrött mest hela tiden, bara mamma som gäller, trotsar allt osv.. men så är han ju sjuk också, men inatt sov han hela natten, aj blev chockad, så snart kommer det nog en lugn natt för er också :)

2010-03-05 @ 16:33:07
URL: http://pokerfrugan.blogg.se/
Postat av: Anonym

är du med barn??

2010-03-06 @ 18:43:49
Postat av: sara

är du med barn??

2010-03-06 @ 18:44:02
URL: http://tvabarnsmammansara.blogg.se/
Postat av: My

Ja de små liven de växer snabbt. Sen är det ju lika bra att ta alla barn samtiigt eftersom det ändå itne finns några jobb. kan jag ligga och föda istället. =P

2010-03-06 @ 19:59:48
URL: http://mysenn.blogg.se/
Postat av: Mikaela, 18 år och gravid.

Precis :) Men sådana dagar måste man få ha, de är välbehövliga :) Så tråkigt med kläderna. Sånt är jobbigt. Förhoppningsvis kommer jag väl i mina gamla kläder sedan, men det får ta den tid det tar i så fall.



:)

2010-03-06 @ 20:00:50
URL: http://goesbothways.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0