dagen so far

lämnade ju teo i morse på förskolan. sen vart de hem o dammsuga. blir mycket skit på golvet med ett barn o en man som klampar in med skor ;)
erkänner att ja oxå gör de ibland=)

sen hamnade ja på datorn. alla tradera auktioner gick ut så fixade me de. så ikväll blir de inslagning av dem så ja kan skicka iväg en del imorgon.

när de va färdig va klockan lagom o hämta lilleman. promenerade till affären o hämtade posten. fick visst mer pengar än jag/vi förväntade oss ;)
men SPARA SPARA SPARA måste ja göra. då ja/vi levt på jannes pengar i 2 månader nu så har huskontot o mina/våra sparpengar gått åt.

men en ny säng har ja lovat teo att vi ska införskaffa. kolalt ut en på ikea. just nu sover han i spjälsängen då ja tagit bort ena gaveln men de fungerar inte så jättebra. så får bli en växasäng. va bestämt sedan innan men just nu har vi fått spara så då har den hamnat på nästa lista över viktiga saker.

just nu sover plutten. funderar på om ja ska följa med bror o frida till Motala sen o handla. passa på när dem ändå åker.

imorogn blir de MOtala igen. fast med mamma. ska ett varv på lekia o kolla. sen ska ja till försäkringskassan. kolal lite åt mig o janne. om ja nu får kolla åt honom. är ju så hårda på reglerna. visseligen är de bra, men när ja ringer/besöker i janens fall vill ja ju veta ;)

sen MÅSTE ja besöka/ringa banken IGEN. då vårt försäkringsbolag gjort fel IGEN.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0