fredag =)

ÄNTLIGEN Fredag =)
och det betyder helg o tid tillsammans hela familjen. (nästan)

plockat undan, dammsugit, tvättat lite nu på fm. en maskin går för fullt nu. hoppas kunnatvätta ett par maskiner till sen. tvätthögen minskar men tyvärr växer den rena tvätthögen av allt som sk avikas o in i garderoben.
idag kommer janne sent hem. bokade klipptid åt honom o ja tänkte inte på att de va marken i finspång. men hem kommer han för eller senare =)

sen blir de över till grannen. kim fyller år på söndag. men firar ikväll.
imorgon blir de marken. janne ska till borensberg en sväng o slänga massa skräp. va nere för 2 helger sedan men de fyller på fort tydligen. finns lite skräp både här å där tydligen.

sen på söndag ska vi fixa altanen. så man äntligen kan börja va där ute. måste bara hitta tid till o byta taket. byte de förra somamren men i vintras när dem skottade av taket körde dem spaden genom taket lite här o där så de regnar ju in=(

passa på o kolla runt lite på nätet nu när den lille sover. när han vaknar blir de o äta något, tvätta mer tvätt o hänga ut de. sen blirde en sväng till affären. hämta posten. sen blir de hem o bada o fixa oss tills pappa janne kommer hem =)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

ja han bara växer och blir större och större :(

2010-05-28 @ 17:18:59
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/
Postat av: Alexandra

NU finns det en bild på våran vagn på min blogg :)

2010-05-29 @ 21:25:24
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Ja det är vi verkligen :) Det som är så himlans bra är att det är inbyggt myggnät och inbyggt regnskydd det gillar jag verkligen så man slipper hålla koll på att ta med sig sånt .. :) .. Jag gillar den verkligen... vilka färger har du kollat på då?

2010-05-29 @ 21:44:20
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0