hur har ni det och va tycker ni?

kollade bloglovin som ja alltid gör på kvällen. hamnade inne hos hanna o läste om att hon skrivit om att lämna bort barnen/barnet till släkt eller till barnvakt. ska bli roligt o intressant o se va hon får för kommentarer.
hur gör ni?

när lämnar ni bort era barn?
hur ofta lämnar ni bort dem?
till vem lämnar ni bort dem? mor och far föräldrar eller till barnvakt?


Vi har haft både barnvakt och mormor som haft barnen. när teo va liten lämnade ja honom till mamma imellanåt för o kunna få städa o tvätta i fred. sen ha de hon teo ett par ggr när janne o ja gjorde något.
i sommras när ja jobbade kunde de bli så att ja började jobba 16:00 o janne slutade den tiden fast i norrköping vilket betyde att han hade 1 ½ timme restid hem. då hade ja barnvakt till teo. annars ställde mamma/mormor upp.
sen thea kom har mamma/mormor haft barnen 1 gång över natten då janne o ja va ut o åt.
sen har mamma haft teo om vi vart o handlat eller något ibland. eller så har dem haft thea o teo har fått mamma o pappa tid utan syrran.
i söndags när vi va till motala live va teo med morfar då han själv ville de o sen skulle de bara bli jobbigt för teo o gå där inne.

hoppas ni är ett par stycken som svarar hur ni gör med barnvakt eller om ni bara vill vara för er själva o inte bara mamma eller pappa.

tycker detta är ett bra o intressant ämne så hopaps de blir lite svar.

Kommentarer
Postat av: My

Oj, jag är nog en sån mamma som inte lämnar bort mina barn om det verkligen inte behövas :P Men oftast så blir det ju mor/far föräldrarna. Men har även haft andra också som suttit barnvakt. Kim och jag har nog aldrig haft någon tid tillsammans sen barnen kom, eller vi har ju hittat på saker, men alltid åkt och hämtat dem när vi kommit hem. :) Så när vi lämnar bort dem är det för att vi antagligen ska ut och träffa kompisar. :)

2011-03-02 @ 21:22:18
URL: http://mysenn.blogg.se/
Postat av: Johanna

Mormor passar ofta, varannan vecka ungefär en dag då. Annars händer det att kompisar ställer upp då och då så jag får några lediga timmar en kväll till exempel. Oftare ibland mer sällan ibland helt beroende på hur jag mår och känner. Jag tycker att det är helt okej med tanke på att under vanliga omständigheter skulle Joel vara hos sin pappa varannan vecka...

2011-03-03 @ 12:33:03
URL: http://joelsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0