Barnvakt

Igår hade vi planerat att köra skräp. som vi plaerat flera lördagar nu men nu kom vi äntligen iväg.
man samlar verkligen på sig skräp på ca 5-6 månader. kim o frida tog barnen på morgonen så vi kunde lasta bil o släpa med grejer. sen begav vi oss iväg till borensberg o lastade av. sen bar de iväg hemåt för mer pålastning av skräm. bilen vände om för ytterligare en sväng till borensberg.



på kvällen fick janne för sig att vi skulle på bio, som ja skrev om i ett tidigare inlägg. men delen för bio va att janne skulle fixa barnvakt men de fick ja göra till slut iallafall.

Hur gör ni andra med barnvakt?
vem lämnar ni barnet/barnen till?

vi har min älskade mamma som tar barnen. oftast när ja frågar om hjälp så ställer hon upp. o funkar de inte så försöker hon lösa de. så hon finns alltid där när ja behöver.
barnens morfar ställer oxå upp. teo har varit där många ggr när vi gjort något.
Lite tråkigt  att man inte kan ha fler som kan ta dem. ibland krockar de me grejer o mamma verkligen inte kan ta dem. kim o frida ställer upp när ja frågat men oftast om de är något vi ska göra på helgerna så är dem redan upptagna eller ska göra samma grej som oss.
min syster vet ja oxå att hon tar dem men de blir lite långt o åka till norrköping o lämna dem för ett par timamr på kvällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0