Lördagkvällen

Igår när Janne kom hem från jobbet bestämde vi efter mycket om o men att vi skulle åka till Finspång o handla på viberga. En cars väska stod högst upp på listan o hem kom vi med väskor åt båda barnen. Fika inför lördagens loppis stod på listan oxå.
Redan på väg in i affären märker ja att de blir värre me andningen. Börja känna smärta i bröstet oxå. Haft tungt med andningen ett par veckor.
Så när vi kom hem i maten hade intagets slåg ja en pling till 1177
Skulle in på engång o få hjälp o andas lite.
Så då va de bara o fixa alla problem.
Mamma va inte hemma så vi kunde lämna barnen. Så Teo fick vi packa in i bilen o ta med oss. Thea fick va hos Erica undertiden. Sen till nästa problem. Janne skulle köra Frida till Motala efter 10. Men henne underrätta vi om lägget o skulle höras senare.

När vi kom till Motala fick ja kolla syret i blodet vilket va bra. Sen kolla va sänkan som va lite hög o sen hade ja feber. Så en infektion i kroppen. Sträng vila o panodil. Skulle de inte försvinna i veckan så skulle ja till Vc.
Han trodde kroppen va utarbetad.
Så i dag har vi VILAT. Köpte cars 2 igår som vi kolla på i morse. Sen har vi bar varit idag.
Skulle vart i Motala på loppis men va gör man inte för kroppen. Dax o börja lyssna på kroppen kanske. Har varit ganska mycket nu ett tag men de tar vi i ett annat inlägg


Kommentarer
Postat av: Angelica

Söta väskor, hoppas första dagen på dagis går bra! =)

2011-11-28 @ 08:40:35
URL: http://quinnys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0