denna vecka

denna vecka känns de som fullt upp;)
men älskar när de är mycket på G.

Måndag: idag har vi TVÄTTAT ;) så nu är de äntligen tomt med tvätt i tvättstugan. ett litet tag iallafall=)  ska de bara vikas o läggas i garderoberna. förberett köttfärslimpa till middag så nu inväntar vi pappan i huset så ska vi koka potatis o göra gräddsås *mums*
ikväll blir vi ev. av med tv bänken. så kommer den till bättre användning än bara stå i sovrummet o samla damm. Erica va över i morse o hämta vagn och bilstol, så nu är hon nog rätt så redo för liten o titta ut =)

Tisdag: i morgon funderar ja på om vi skulle åka till borensberg o leka lite på öppna förskolan. annars blir de en lugn dag hemma. börja förbereda packningen lit inför avresa på torsdag. på kvällen ska vi till mamma o sätta ditt barnens bilstolar i husbilen och så blir de ev. färgning o slingning av mammas hår.

Onsdag: babysång i församlingshemmet. så funderar på om ja ska ta barnnen o gå ditt. missat dem 2 första ggr redan=(
sen till kvällen blir de hem till sara på tupper ware party, ser vi fram emot =)
måste verkligen ta packningen på kvällen oxå. sen kommer jimmy o fixar min telefon, om han kan. måste ju kunna blogga från mobilen =)

Torsdag: pööna förskolan på förmiddagen. hem o packa de sista. såna grejer som används som inte kan packas förens i slutet. fixa middag så vi kan äta innan vi far. ULLARED här kommer vi=)

fredag-Söndag: ullared, ev småland på vägen hem o hälsa på lars syster o sen prata mamma om gränna på vägen hem oxå. kolla lite polkagrisar. kan nog teo gilla.

så veckan är full, o inköpslistan häller ja på o slipar på. mycket man vill ha=)

Kommentarer
Postat av: caroline

Åh jag vill med till Ullared.... Hoppas ni hittar mycket :)

2011-09-15 @ 10:16:33
URL: http://carolinekalvelind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0