kvalsterallergi

jaa, de är vad Teo fått. båda barnen har haft eller rättare sagt dem har sån j***a hosta hela tiden. besökt barnmottagningen ett fler tal ggr pga hosta, feber, slem och snor som inte vill gå över. Teo har fått konstaterad kvalsterallergi för dryga 2 veckor sedan som innebär att vi måste köpa skydd som ska vara i sängen. Han kommer behöva kuddskydd, lakanskydd och täckskydd vilket innebär en kostnad på ca 3000:- för 1 uppsättning. vill gärna ha dubbeluppsättning så man kan tvätta utan att ha paniken att de måste torka till kvällen.
men nu till de roliga eller sköna kanske man ska säga. Teos läkare gav tipset att ringa till hans försäkringsbolag och kolla om hans försäkring täcker denna kostnad så dem har ja varit i kontakt med i dag. Dem står för en del av kostnaden eller en ganska stor del av kostnaden så de är väldigt skönt.
 
så nu väntar ja bara på papper från dem som ja ska skriva på så börjar ärendet och grejer ska beställas till Teo. Fanns även ett resesett med kudd och lakanskydd för 900:- som ja funderar på som han kan ha hos mormor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0