veckan

 
 
I Torsdag var ja och lämna nya prover. läkarna har tydligen hittat något på undersökningen ja gjorde när ja låg på kava. så skulle lämna lite olika prover för att se i vilken grad inflammationen var i. får svar den 13/12 hoppas verkligen att det är något dem har hittat nu och kan behandla. börjar bli rätt trött på att äta tabletter och få ont i magen..I går kväll fick ja ta tabletter igen.Hade små ont redan när ja åkte till skolan men de gick över.  I lördags ha de ja så ont att ja låg dubbelvikt. Misstänker att det var glöggen som ja drack men vågar inte prova igen. så roligt är de inte med smärtan.
I natt har ja varit vaken med Thea.Janne och teo oxå. teo var så gullig och skulle torka golvet efter thea och låna ut sin hund till henne. när hon äter vissa grejer får hon hemska buksmärtor och de gör så ont i mamma hjärtat att veta hur ont hon har utan att kunna göra något.
 
 
 
Beställde böckerna inför nästa termin. en dyr historia men ett måste för att bli klar.
 
annars denna vecka händer inte mycket. ikväll ska ja försöka bli klar med psykoser och skicka in till skolan. även påbörja arbetet i vård och omsorg så de kan skickas in. sen har ja 2 prov på fredag och 1 prov nästa vecka så de finns och göra.
hade tänkt passa på och vila nu när thea sover men ska nog göra de sista på psykoser och skicka in det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0