Inför vintern

Insåg igår em att det börjar bli dax att införskaffa vinterkläder. Är sån att ja gärna vill va ute i tid och ha allt fixat. + att thea fyller 4 år snart oxå. Sen kommer julen och sen fyller Teo 6 år så häller att planera lite känner jag. Sen när vi båda jobbar heltid och ja varannan helg så finns de inte mycket spelrum för allt som ska hinnas. 

Thea insåg ja i går kväll att hon kan ha stövlarna sen föra året. Ungen växer ju inget ;) hehe 
Ifall dem blir för små under vinterperioden har ja fler stövlar i större storlek men dem va för stora just nu. Sen tror ja hon kan ha vinterkläder i lådorna i förrådet vilket vi ska kolla ikväll. Tur hon/vi/ja har sån snäll kusiner/syster som ger oss/thea så mycket fint. 
Kollade nyss i säcken med mössor, vantar och lite blandat i och vantar, mössa och halskrage finns till den lilla men den stora måste ha vantar. Annars hade han mössa och halskrage. Fanns även ett set jacka/byxor som ja hoppas han kan ha. Annars får vi skaffa nytt.
Overall och vinterskor till Teo är på väg hem. Fick sånt bra pris så kunde inte låta bli att klicka hem. Teo fick va med och välja färg. 

Den cerisa overallen och skorna va sååå fina och hade nog passat prinsessan super i vinter men då hon som sagt kunde ha föra årets skor och att de finns kläder efter kusinerna tycker ja att de är onödiga pengar att lägga ut bara för att mamma tycker de är fint. Hon kommer nog leka lika bra i ärvda kläder som nya. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0