kvällsfix

 
 

Har avnjutit en god smörgås och en kopp te till tv efter lite plock i bebisrummet. Fick rycket och rev ur allt som va i en av garderoberna som Janne lovat att han skulle fixa men som jag tröttnat på att få vänta så fixade de själv.
Grejer som låg kvar i garderoben när han renoverade Theas rum så allt som var i den garderoben var täckt med slipdam från betongplatan. Så nu är den urstädad och grejer har fått flyttat in. Blöjor, våtservetter och amningsinlägg har fått plats i en garderob. Kläder är lagt i ordning, skötbordet är på plats och klart, vagnen och spjälsängen är oxå klart och väntar nu bara på att den lille ska flytta in. Barnen tyckte de va sååå roligt att få vara med i bebisens rum och kolla/pilla med alla grejer. Frågade om allt va de var och va de användes till. Thea bara väntar på att vi ska koka napparna och fixa de sista.
Bebisen bb åka hem kläder kom idag oxå och Thea blir helt lyrisk när hon plockar och pillar med hans grejer. Bara ett par strumpor kvar till åka hem kläderna och sen ska väskan packas. Sen är vi nog redo för hans nedkomst.
Helt sjukt att om 10 veckor har vi gått tiden ut och en liten bebis kan ligga mellan oss i sängen =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0