Helgen



Ted sover och dem andra 2 tittar på barntv. Själv  ska ja försöka starta en maskin med tvätt och dammsuga lite. Behövs efter en helg med mycket spring ut och in på alla familjemedlemmar i detta hus. Har även revben som ligger i kylen som skulle behöva tillagas. Men om ja ska göra de idag eller i morgon är frågan. Kanske skulle bli morgondagens middag, men vad serverar man till då? 


I fredags blev de massa gott på grillen. Kött, korv, champinjoner, ost och baconlindad sparris. Sallad, potatis, bea och tzatziki till. Mamman fick även en cider. 


Igår vart de grillad korv, sallad, räksallad, potatis från fredagen, potatis sallad till middag. Grannen har satt staket i helgen så igår em vart de en sväng i solstolen med en god cider och lite läsning i nya lchf tidningen medans barnen lekte för fullt. Gubben passa på att klippa gräset så de vart gjort. 

Annars idag förutom dammsugningen och tvätten blir de nog en sväng till barnens farmor och farfar. Janne skulle kolla på brorsonens bil. Se va de kan va för fel. 
Fast först ska ja se till att barnen får på sig kläder och tänderna blir borstade. Teddie mannen ska få sig en dusch oxå. Väckte sin mamma med värsta spyan i morse. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0