Lördag och Söndag

Sista lördagen som vi är långlediga tillsammans hela familjen. Dags för Janne att börja jobba igen. Samtidigt som det är sååå skönt att få vara lediga tillsammans så är  de lika skönt att få komma tillbaka till rutiner igen.
Dagen började med massa knäckebrödsbak. Sen fortsatte vi mot Linköping för lite kabel köp så Janne kunde få igång ljudet i vardagsrummet. Väl hemma igen försvann barnen ut på gatan med lek med alla andra barn så ja passade på att fortsätta med mitt bakande. Lite zuzzinibröd och ostfrallor fick ja fylla upp frysen med.
Perfekt när man ska ha frukost på morgonen att bara plocka fram ett bröd och tina.
 
Kvällen avslutades i trevligt sällskap med pizza, kortspel, massa skratt och massa bus på barnen. Men roligt hade dem. Vid halv 1 avslutade vi kvällen och rullade hemåt.
 
Den minsta i familjen vaknade vid 03, 05, 07
Då gick vi in i Teds blivande rum och la oss på madrassen och gillade läget. Resterande av familjen klev upp efter 9. Frukost, lite små plock här och där, dammsugning, skura av toaletterna, barnen har lekt och gör det fortfarande, Janne har börjat fixa dragkroken på bilen som vart en 2:a och jag har bakat chokladbollar och håller på med brysselkex. Funderar på lite dopförberedelser under tiden också. Kan pricka av kläder till alla familjemedlemmar också. Väntar hem Jannes kläder och hoppas dem passar och även Theas byxor. Ska bara försöka hitta ett par skor till Thea som kan passa. MÅSTE försöka få tid att ringa prästen i morgon och boka kyrkan.
Har förberett lite inför middagen så snart ska väl pulled porken in i ugnen.
Sen blir de nog en lugn kväll framför tv och bara vara. I morgon är de dags för gubben att återgå till arbetet. Se vad vi ska hitta på. Teo börjar skolan 17 Augusti och Thea börjar förskolan 1 September så några dagar har vi resterande i familjen tillsammans. Fortsätter vädret va som de är nu så blir de tråkigt. Men vi får i så fall göra de bästa av de.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0