sista Juli

Jaa, herregud va de går fort. Redan Fredag vilket innebär att Janne redan jobbat sin första vecka efter semestern. Kan ju hoppas att det märks på lönen i Augusti så som han jobbat. Åkt vid 6 på morgonen och kommit hem mellan 18:30-20 på kvällarna. Liiite irriterande moment hemma just nu. Visst att dem har mycket på jobbet att göra och Janne är lite av en arbetsnarkoman. Kan inte släpa jobbet när han är ledig. Har bara varit på jobbet 4-5 ggr under sin lediga semester. Han går just nu till jobbet på morgon, kommer hem, äter, kollar mobilen och sitter framför tv, går och lägger sig och proceduren börjar om dagen efter. En annan får ta allt med hemmet. Städ, tvätt, handling, barn och allt va de innebär. Men ja klarar mig. En kvinna reder sig själv. Kan hoppas att de blir lite lugnare längre fram.
Nu när Ted är så liten också när all tid nästan går till honom. Men ja får väl trösta mig med lite internet shopping. Men nu får de bli lugnt med lite shopping för ett tag. Handlat de mesta till dopet, massa kläder till Teo inför skolstart, första julklappen, filt och tavla till Ted och i går vart de lite shopping med extra kläder som ska vara hos mormor.
Dock måste de bli lite shopping i morgon. Då blir de Ikea. Måste ha lite mer galgar, lite ramar till bla Teds tavla och till Teos foto som togs när han cykla minivättern. Lite färgade papper står på inköpslistan också så ja kan fixa iordning dopkorten.
Måste in på babyproffsen också med vagnen. Gnisslar något fruktansvärt och hela chassit känns snett. Sen avslutar vi på Cloetta. Se om vi kan grilla lite på kvällen sen. Sååå sugen på en stor sallad med massa gott i och en ordentligt god köttbit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0