Blåbärsmössa

 
 
Prinsens blåbärsmössa kom på posten i Fredags. Beställde den av  Anotsodesperatehousewife på instagram i Tisdags.

Så är ni sugna på en mössa så rekommenderar ja er att beställa av henne.
Nu väntar vi bara på att han kommer ut. I lördags hade ja hemska förvärkar igen som var onda som drog sig ut i ryggen. Ett tag tänkte ja ringa förlossningen då dem gjorde så ont. Fick sitta på pilatesbollen och gunga och andas. Men de försvann efter ett par timmar.
I morse var de dags igen. Fick ligga i sängen och gunga och andas igen dem. Kommer och går lite till och från. I går  när vi körde in bror till Motala kom de ordentliga värkar på vägen hem och likadant i Fredags när vi gick till bilen.
Så idag har jag och Teo dammsugit och skurat, tvättat och vikt tvätt och lagt i garderoberna. Även skurat toaletten. Jag har även cyklat och promenerat men inget händer mer än onda förvärkar. Idag har han även lyst med sin frånvaro. Lika så igår. Fick någon buff tidigt i morse men de var mer som ett finger typ som drog i magen. Varje gång ja  var på toaletten i natt drack ja kallt vatten för att försöka få något tecken från bebis. Även puffat och bökat på/med magen i morse. Drack massa stark kall saft i går kväll också men inget hjälpte. Trodde han skulle ge sig till känna efter all städning och promenerande men inte ett tecken.
Ett tag var ja sugen på att ringa förlossningen men samtidigt känner jag mig larvig som ringer bara för att. Men nu medans ja sitter med datorn i knät har han gjort sig till känna lite grann.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0