Maj Månad

 
Jaa, då har vi passerat Maj månad också. Månaderna går så himla fort så man knappt hinner med.
Vi började Maj månad med ett besök på marken i Godegård. Brukar bli ett varv och sen åker man hem. Lagom som vi satte oss i bilen kom regnet så de vart bra tajmat. Annars har månaden rullat på med bm besök, växande mage, havandeskapspenning, förberedelse inför den lilles ankomst, lite extra besök på sjukhuset då bebis gör sig påmind, Thea har tagit sommar uppehåll från förskolan, besök i Strängnäs, massa utelek, syskonmys, familjemys med koutsläpp och glass. Koutsläppet var  riktigt roligt att se. Barnen fick även se en nästan ny liten kalv. Var knappt ett dygn gammal.
Avslutar månaden med en marken. Tjällmo marken. Vi har även hunnit med en sväng till Norrköping till min syster med familj. Barnen lekte med sina kusiner så på dem gick de ingen nöd. Bara synd att man inte har tiden att ses oftare. Men dem jobbar och vi jobbar så den lilla tid som blir över är de oftast något inplanerat. I alla fall här hos oss. Skulle behöva har fler timmar på dygnet ibland för att kunna hinna med allt man vill. Lite sjukdomar har vi hunnit med också. Vore väl ovanligt att inte ha något på en månad.
 Lillebror har även hunnit fylla år så lite gofika har vi varit på också.

Lite bilder från Maj. Teo börjar komma upp i ålder där han tycker de är tråkigt att vara med på bild så då får man acceptera de. Därav mycket bilder på bara henne. En sol med regnmoln tycker ja passade perfekt för Maj. Har haft många varma sköna dagar med sol men de har nog regnat mer denna månad än va de gjorde i April.

Ett namnlöst litet barn på bakning, efterlängtat av sina syskon <3
Nu är de bara att välkomna Juni månad med alla roligheter. Klassträff med Teos klass, födelsedagar, bm besök, Teo ska cykla minivättern, Teos första skolavslutning, midsommar men bäst av allt är väl de barnen väntat på såååå länge. Bebis nedkomst. Barnen tycker dem väntat för länge på honom nu så dem vill gärna att han kommer snart. Allt är färdigt för den lilles nedkomst. Vagnen står och väntar tillsammans med sängen och vaggan. Vaggan som min farfar gjort som alla barn sovit i. Detta blir barn nr 6 som ska få äran.
Finns orken ska vi försöka ta oss in till Motala och kolla på när bror cyklar också.
Sen hoppas vi juni, juli och Augusti går i lite mindre takt så vi hinner njuta av sommaren, värmen, familjen, barnen.

Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

fin blogg

2015-06-01 @ 08:09:41
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0