Tisdag

Då va de redan ny vecka och Tisdagen är snart över. Magen växer och nedräkningen är igång för när bebis kommer. I Söndags kokade Thea och ja alla nappar, nappflaskor, bröstpump och amningsnappar. Ja, denna gång tänker ja ha ersättning och flaskor hemma då mjölken inte kom igång ordentligt med Thea och med Teo som vart sjuk och Janne fick ge sig i väg till affären 21:45 och fixa ersättning. Så nu är ja förberedd. Napp har dem andra tagit direkt på bb så napp följer med till denna lille också. Bröstpump är ett måste. Med Teo hade jag så mycket mjölk så var tvungen att pumpa de första och sista ja gjorde för dagen. att pumpa ca 100ml på morgonen innan han ens åt och likadant på kvällen efter han ätit kunde ja pumpa ut ca 100 ml. Amningsnapp har båda dem andra använt. Brukar få så j***a ont i tuttarna av att amma. Minns än i dag smärtan med Teo när han ammade dem 2 första veckorna. Fy fasen va ont de gjorde. Stora blodiga köttsår på bröstvårtorna. Så de ser ja minst fram emot. Men när brösten sen efter ca 2-3 veckor vant sig så finns de inget mer mysigare än att amma. Så hoppas verkligen att det fungerar denna gången.
Packa bb väskan tillsammans med Thea i går. Hon om någon längtar efter bebis. Pysslar med alla nappar, kläder ,filtar och står vid hans säng och kollar. Frågar x antal ggr om dagen om det är dags att åka och plocka ut han ;)
 
Nedräkning tills denna lilla krabat som ligger här inne kommer ut. Men hoppas han kommer snart. Vet att bebis kommer när den är redo men lite roligt att prova grejer ändå som folk säger ska sätta igång en förlossning.
*Har druckit hallonbladste i 2 veckor. De enda som händer är hemska förvärkar som strålar med smärta ut i ryggen.
*Provat ätit kanel men inget har hänt
*Ätit färsk ananas men inget har hänt då heller
*Guppat upp och ner på pilates bollen och även svängt med höfterna på bollen. De ända som hände va att ja fick såååå ont i fogarna
*promenerat i rask takt men inget händer mer än hemska förvärkar och hemskt kissnödighet

Annars händer inte mycket. Förutom att mitt mående är på botten. Äter knappt något. Idag har ja fått i mig 2 korv med bröd, 2 kopp te och en tallrik med filmjölk. Mår sååååå illa, huvudvärk, hemska förvärkar med strålande smärta ut i ryggen, ett enormt tryck neråt, trött och irriterad hela tiden. Ryggen och fogarna ska vi inte prata (skriva) om. Fy fasen va ont ja har. Att bara ta sig i och ur sängen 111 ggr om nätterna. Smärtan i fiffin blir bara värre och värre. Är ingen roligt fru eller mamma just nu känner jag. Är irriterad, arg och ledsen på allt och alla. Sen att man får springa på toaletten 111 ggr om natten och dubbelt upp på dagarna gör de inte bättre. Man kan känna sig sååå kissnödig att de till och med gör ont att sätta sig på toaletten så kommer de max 5 droppar. Så irriterande.
Vem sa att det var lätt att vara gravid?????
Inte alltid en dans på rosor att vara gravid. Nu vill ja bara att han kommer så ja kan få tillbaka min kropp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0