Qualite friends hotel

Bodde på hotellet bredvid arenan. Nära och bra. Ett första intryck gör massor och det är ju därifrån man börjar sin upplevelse.
Trevligt folk i reception som tyvärr talade om att parkeringen som var tänkt att vi skulle få stå på var avstängd i och med monster jam. Så de va bara att leta efter parkeringshuset och hitta en plats tillsammans ned alla andra. Till slut fick bilen en plats och vi begav oss mot arenan för pit party. 
Vid 13:30 begav vi oss mot hotellet för att ladda inför monster jam. Först var bara ett av rummen städade. Första intrycket på rummet var helt ok. Fint och mysigt. Hade bokat ett dubbelrum och ett trippelrum. Dock fick vi ett dubbelrum med extra säng. Där vart ja väldigt besviken. Trippelrummet skulle ha en nerfällbar säng till Teo och ett badkar. Vi fick en dusch i vårat rum. Besviken till max.
Hade ju längtat efter att få bada. 
Men men.


Efter monster jam vid 18:30 skulle vi äta en matbit. Hade längtat efter en redig köttbit. I restaurangen var de hamburgebuffe. Maten var väl sådär. Hamburgaren var egengjort så ett + där men den var sååå torr. Gick knappt att svälja ner. Potatisen var dock riktigt god. Olika såser och sallader men som sagt. Inga skyltar så man såg vad som var vad. Så ett - där. Grillad majs kom de aldrig fram någon.
Till maten tog ja ett glas vin och Janne en öl. Jättegott vin men vääääldigt dyrt för de lilla man fick. Ett + att man bara kunde hämta en karaff med vatten på ett bord. Efterrätt efter maten var
-pannkaka, sylt och grädde
-cheesecake med jordgubbar
-brownii med grädde

Brownin var hård, smakade mer åt kladdkaka än browni. Grädden var för hårt vispad.
Chesscaken var riktig söt. När man åt den kände/hörde man hur de knastra i tändernaav socker. Jordgubbarna var frusna. Va riktig kall att äta.
Pannkakorna va kalla men helt ok goda. Jordgubbssylt och grädde till. Den grädden var helt ok vispad. 

Helt ok inredning, trevlig personal både i restaurangen och i receptionen.  
Såg verkligen fram emot frukosten. De bästa med att sova på hotell. Men med tanke på all besvikelse redan så va ja inte så tagad inför morgonens bästa. På frukosten fanns de massa olika frukt och grönsaker, salami, skinka, olika smörgås ostar, fil, yoghurt, olika flingor och müsli, bacon, äggröra, vita bönor, hårt och löst kokt ägg, kycklingprinskorv,pannkaka, äppel och apelsinjuice, kaffe, te, vatten, oboy, olika bröd, allergi allternativ. Både laktos och gluten. 
Äggröran var riktigt lös. Bara simma i kälet. Såg inte ens aptitlig ut. Korven och baconet var kalla. Även fast dem stod som på värme kärl. Men annars var väl frukosten ok men vart inte så där jätte förtjust över den. 

Telefonen lämna ja tyvärr på rummet när vi var och åt så fick tyvärr inga bilder.
I Maj ska Janne och ja iväg fre-sön och sova på hotell. Best western hotel ska vi  sova på då. Ska bli intressant och se hur de hotellet är.

Denna helg var verkligen en upplevelse och skulle gärna se monster jam igen. Skönt att bara kunna gå från hotellet till arenan utan att behöva ha med bilen. För ensamma var vi inte. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0