Inför höst/vinter

 Är ju som ja är och gillar att ligga steget förre så man är rustad när hösten/vintern kommer. Tog en sväng i garderoben idag där vi hittade en overall efter kusin Ebba som blir perfekt till teddies i vinter. Bara ett par vinterskor, mössa och vantar som behöver köpas in så är han rustad för vinterns kalla dagar. Overall att sova i under hösten/vintern skicka vi efter idag från hm. Mössa och vantar hitta vi oxå som passar nu i höst. Bara ett par socker som ska fixas men de kollar vi med farmor om hon kan fixa ;)
stövlar och regnkläder har vi redan införskaffat så nu är han rustad för årets resterande dagar ;)
väntar bara på att skopunkten ska släppa vinterskorna, har redan sett in ett par där ifrån.
 
Mamman i familjen behöver jacka inför hösten. Sett en på bonprix ja vill ha men den va slut :( så hoppas den kommer in i min storlek snart. Har ju på något konstigt viss tappat 34 kg så förra årets jacka kan ja tälta i. Ska bli spännande att prova vinterjackan. Kanske behöver köpa ny sån oxå. Ett par termobyxor behöver ja däremot köpa. Vantar oxå.
 
 
Till Thea hittade vi fodrat regnställ, jacka och termobyxor, overall till vintern och hösten. De är tur att vi har såna snälla kusiner så nu är thea rustad för kommande väder. Vinterskor hittade vi oxå som hon kunde ha. Mössa och vantar från förra året kunde hon oxå ha (ungen växer ju inget) regnkläder kan hon ha från våren men ett par stövlar måste vi införskaffa. 
 
Till Teo blir de nog en ny garderob tyvärr. Denna unge växer för både sig och thea tror ja. Mössa har han från förra året men vantar ( vilket ungen äter tror ja, gjorde av med 3 par förra vintern) stövlar, vinterskor, overall, jacka och termobyxor, regnkläder måste han ha. 
Så de får nog bli en tur till lager 157, skopunkten och stadium outlet så fort vinterkläderna kommer. 
 
Pappan vet ja inte va han behöver. Så långt titta vi inte....hehe
men en overall behöver han en ny då den andra gick sönder förra året. Mössa, vantar och vinterskor har han. Även skor och jacka till hösten. 
Så denna höst/vinter blir nog inte så dyr trots allt. Men man vet aldrig. Har ett barn som sliter kläder som bara den så ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0