Nattarbete

 Tänk om någon kunde ta ett beslut åt en. Trivs som bara den på mitt nuvarande arbete och känner inte alls för att sluta. Men just nu grubblar jag som bara den på om man ska fortsätta, gå tillbaka till mitt dagjobb eller om man ska va mammaledig 100% i 1 år. 
Ska ja vara kvar så måste nog barnen in på fritids och förskolan. Ringde i dag för att kolla hur de är med platser men den som har hand om Tjällmo va i möte så ska ringa i morgon. Sen ska de bli en ledig tjänst natt  som ja gärna vill ha och då måste barnen verkligen in på förskolan och fritids. Då funkar de inte att inte ha någon omsorg. Måste få sova lite fler timmar än ja gör i dag då. Sen är de ytterligare en sak som avgör om ja ska va hemma, jobba kvar eller tillbaka till gamla tjänsten men de vill ja inte gå ut med här än innan vi vet något om de. 
Får man bara klart i hur de blir med den saken så löser de sig nog per automatik. Men för 1,5 månad sen va planen att ja skulle gå hem på mammaledighet till september -17 så livet kan ändras fort :)
 
vill vara hemma med barnen så länge de går så dem inte behöver gå på fritids och förskolan men samtidigt vill ja inte sumpa chansen att få jobba natt. Den chansen kommer ju inte så ofta. Men skulle ja fortsätta jobba natt så innebär de ca 22tim/veckan för teddies på förskolan och 6-7 Tim/veckan på fritids för Teo och Thea. Teo saknar verkligen att få gå på fritids och de spelar in oxå känner ja. 
 
Ja ja, blev ett rörigt inlägg men nästa vecka vet ja nog mer om hur livet ska fortsätta. De ja vet är att ja kommer INTE gå tillbaka till min dagtjänst på 100% de kommer ja inte fixa. Började jobba 63,3% i okt förra året och de är de första ja jobbat sen ja va sjukskriven för lite mer än 2 år sen. Och ditt ska ja INTE tillbaka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0