Länge sedan

Ja, nu är de verkligen länge sen de hände något här inne. Vet inte vart tiden och dagarna tagit vägen.
Ted har haft feber. Inte mycket men 38 så hans humör har varit sådär. Vääääldigt mammig. Ingen annan har fått tittat på honom. Dreglat som bara sjutton så tanken på tänder kom direkt men inte ett tecken på att det är en tand på väg.
Thea har haft mellan 40-41 i feber och mest legat i soffan. Inte ätit något på en vecka. Druckit ytters lite. Gråtit och ropat på sin pappa. De värsta var natten mellan söndag och måndag föra veckan då vi upptäckte på kvällen efter att hon varit superledsen och inte gick att trösta att hon hade hela munnen full med blåsor. Inte konstigt att hon inte velat äta och knappt dricka. 
 
Besök på Vc och BVC har vi hunnit med. Vabbat med Thea. Har inte velat varit ute med Ted när det varit så kallt och sen med deras feber så har mest blivit tid inne. Har haft en madrass på golvet i vardagsrummet som ja legat på och sen leksaker överallt. Men min energi har varit under noll då Ted och Thea har varit vakna om varandra på nätterna och eftersom Janne har jobbat så har ja fått tagit dagarna själv. Men de har gått. Har inte satt min fot i tvättstugan på en hel vecka. Inte ens orkat städa. Så när jag vaknade i Torsdags började ja undra när orken skulle hitta hem igen men helt plötsligt hade vi städat toaletten, tvättat 1 maskin tvätt, vikt och lagt 3 maskiner tvätt i garderoberna, förberett middagen och plockat iordning i vardagsrummet. Så nu ser det ut som ett hem igen. I Fredags var vi hos Sandra och barnen. Var såååå skönt att komma ur huset och göra något annat.
 
När detta inlägg publiceras ligger jag förhoppningsvis och sover hos mamma. Inbeordrad natten som kommer/var (tidsinställt inlägg) så mamma är snäll och ställer upp och tar barnen så jag kan sova då Janne jobbar. 
 
Veckan som kommer blir de US i Linköping på Tisdag med Thea, jobb Tisdag och Onsdag, jobb på kvällan Fredag. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0