November

 
Hej och välkommen November månad. Se vad du har att erbjuda oss. Vi börjar månaden med novemberlov och sjukt barn. Ted har feber och snorig så vabbar med honom denna vecka. Teo och Thea hade sett fram emot en vecka på fritids. Men som vanligt när dem har långa dagar på fritids så blir alltid någon av barnen sjuka. Men nu hoppas vi att efter denna sjukperiod är det över. Men då kommer väl dn där j****a krälsjukan istället.
 
 
Denna vevka på kolmården är det halloween så tanken är att vi ska ditt på lördag med barnen. Hoppas alla orkar det för jag ser fram emot det och tycker det ska bli spännande. Funderar på och boka plats på delfinshowen så man verkligen kan se den. Förra gången vi var på kolmården kunde vi inte se den för det fanns bara stå platser kvar och orkar inte stå med barnen den tiden. Hade inget lås med heller till vagnen. Men denna gång hoppas vi på en bra och spännande dag. Får klä oss efter vädret så blir det nog roligt.
Annars vad som är planerat denna månad i kalendern är skola, dagis, jobb, möte på kvällan, arbete på kvällan, prova nya kläder till jobbet, förhoppningsvis få in en tid så jag kan fixa mitt id kort till jobbet, farsdag, julmarken, första advent. Sen är vi inne i december. Fixa dem sista klapparna kanske. Se om man kan få lite papper på dem oxå så allt är klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0