Ullared

yes, helgen som var spenderades i ullared. Vi lämnade barnen till mamma/mormor strax efter 8 på Lördag morgon. Strax där efter vart vi upphämtade av Sandra och Affe. Rullade på neråt ullared med plattan i handen för att vara uppdaterade på kön =)

När vi kom fram var det 3 km kö a 2 tim. Vi begav oss till Varberg för lite lunch. Checka in på Harrys åt åt jättegod köttbit med grönsaker.

Vart precis lagom att vi var tillbaka i ullared tills vi fick komma in i stugan. Checkade in och gjorde oss hemma i stugan, trodde vi. Utanför stugan kom vi dock inte in. Ringde incheckningen som skulle komma med nya kort. Väntade ett par minuter och sen kom vi helt plötsligt in. Då var deras system tydligen så att försöker man komma in innan 15 så låser sig dörren i 10-15 min innan man kan försöka igen. Sen begav vi oss in på gekås. Handlade massor kändes det som. Bilen vart full. Tillbaka i stugan vid 20:30 ca och jag stuppade i säng. Hade väl antagligen llite vätske brist plus att jag ätit dåligt. Så hade sån hemsk huvudvärk som inte ville släppa. 23:15 begav ja mig upp från sängen igen. Lagom när resten tänkte lägga sig...hehe
Tugga i mig lite chips, choklad och en cider. Sen blev det sängen igen.

Dag 2 begav vi oss till gekås vid 7.30 redan. var bara att ta sig en vagn och placera sig i kön. Men dem släppte in redan 7:50 så så länge stod vi inte. Handlade tydligen massor igen. In med allt i bilen och sen var det dax för lite mat. Hade inte ätit frukost så vi tog lite brunch som bestod av buffe. Bläckfisk, potatis, ris, nudlar, revben, friterad banan, mjukglass, kyckling, massa sås, grönsaker. Ja ni läser ju hur mycket `¨skit´´ som gick ner i kroppen under lördag/söndag. I Gislaved stanna vi för en tur på dollarstore. Där vart de ju lite handlat oxå så nu var det verkligen fullt i bilen =)

Hem, packa ur bilen, hämta barnen, packa upp, sova. Vi stuppade nog i säng hela familjen.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0